csirkemell
natúr joghurt
só
bors
fokhagymapor
A csirkemellet apróra vágjuk és megsütjük serpenyőben és közben elkészítjük az öntetet.
Natúr joghurtot összekeverjük pici sóval, borssal és fokhagyma granulátummal.
A kész csirkét leöntjük vele, majd átkavarjuk.
A húst átkenjük sóval és borssal, majd 2 evőkanálnyi mustárral és 1-2 órán át hűtőben pihentetjük. A vajat felmelegítjük, majd az apróra vágott hagymát és gombát megdinszteljük b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lecsöpögtetett csirkecombokat (én 10 darabot készítettem) beszórjuk kevés delikát - bors keverékével, majd egy jénaiba egymás mellé rakjuk. 3 dl tejszínt kikeverünk 1 tejföllel,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet összekockázzuk, kevés olajon fehéredésig pirítjuk, ráöntjük a szószt, ananászt és paprikát darabolunk bele és 15 percig lassú lángon főzzük. Rizzsel tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű