csirkemell
natúr joghurt
só
bors
fokhagymapor
A csirkemellet apróra vágjuk és megsütjük serpenyőben és közben elkészítjük az öntetet.
Natúr joghurtot összekeverjük pici sóval, borssal és fokhagyma granulátummal.
A kész csirkét leöntjük vele, majd átkavarjuk.
A mustárokat alaposan elkeverem a fűszerekkel, fokhagyma, olívaolaj, kakukkfű, só, bors, majd félre teszem. A csirkemellet megmosom, szárazra törlöm és csíkokra vágom. Ezután alap...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirke alkatrészeket megmossuk, megtisztítjuk. (Az eredeti recept egy egész csirkéből készíti ezt az ételt, de mi a combot szeretjük legjobban, ezért alsó és felső combokból kész...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük majd kiklopfoljuk és a szeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. A húsokat megszórjuk a fűszerekkel, majd minden húsra 1-1 szelet parad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 a csirkemájat megmossuk, papírtörlővel leszárítjuk a közepessen forró szárnyaszsírba tesszük, hogy teljesen ellepje, és lassú tűzön 35 - 4o perc alatt megsütjük, hogy a közepe lr...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű