menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás-joghurtos csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkemell
natúr joghurt

bors
fokhagymapor

Elkészítés:


A csirkemellet apróra vágjuk és megsütjük serpenyőben és közben elkészítjük az öntetet.
Natúr joghurtot összekeverjük pici sóval, borssal és fokhagyma granulátummal.
A kész csirkét leöntjük vele, majd átkavarjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Nem lehet abbahagyni csirke
Nem lehet abbahagyni csirke

A lisztben elkeverem a pirospaprikát,köményt, borsot,majoránnát, szárnyas fűszerkeveréket. A csirkecombokat beforgatom a fűszeres lisztben. Egy tepsit olajjal kikenek. A tejfölb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Sajttal, gombával töltött cs. mell
Sajttal, gombával töltött cs. mell

A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkeszárny- és szójabab ragu
Csirkeszárny- és szójabab ragu

Csirkeszárny- és szójabab raguÁztassuk a szójababot hideg vízben egy éjszakán át. Öblítsük jól le, és tegyük egy edénybe annyi vízzel, amennyi ellepi. Forraljuk fel nagy lángon, ma...

Elkészítési idő: kb. 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Csirkecomb - Tejben-sajtban fürdetett csirkecomb
Csirkecomb - Tejben-sajtban fürdetett csirkecomb

1. Kenjük be a fűszerkeverékkel a combokat. 2. A bőrt húzzuk fel és tömködjük meg a szelet sajtokkal. 3. Egy sütőben használható jénaiba, vagy bármibe beleöntjük a tejet és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk