Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás-joghurtos csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkemell
natúr joghurt

bors
fokhagymapor

Elkészítés:


A csirkemellet apróra vágjuk és megsütjük serpenyőben és közben elkészítjük az öntetet.
Natúr joghurtot összekeverjük pici sóval, borssal és fokhagyma granulátummal.
A kész csirkét leöntjük vele, majd átkavarjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes mustárszószos csirkemell
Tejszínes mustárszószos csirkemell

A húst átkenjük sóval és borssal, majd 2 evőkanálnyi mustárral és 1-2 órán át hűtőben pihentetjük. A vajat felmelegítjük, majd az apróra vágott hagymát és gombát megdinszteljük b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkecomb - Füstölt sajtos csirkecomb
Csirkecomb - Füstölt sajtos csirkecomb

A lecsöpögtetett csirkecombokat (én 10 darabot készítettem) beszórjuk kevés delikát - bors keverékével, majd egy jénaiba egymás mellé rakjuk. 3 dl tejszínt kikeverünk 1 tejföllel,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Jucus
Édes-savanyú csirke
Édes-savanyú csirke

A csirkemellet összekockázzuk, kevés olajon fehéredésig pirítjuk, ráöntjük a szószt, ananászt és paprikát darabolunk bele és 15 percig lassú lángon főzzük. Rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok
Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk