csirkemell
natúr joghurt
só
bors
fokhagymapor
A csirkemellet apróra vágjuk és megsütjük serpenyőben és közben elkészítjük az öntetet.
Natúr joghurtot összekeverjük pici sóval, borssal és fokhagyma granulátummal.
A kész csirkét leöntjük vele, majd átkavarjuk.
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk, amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűIndiai jellegû curry étel, melyhez a csíkozott csirkehúst fokhagymával, borssal pirítjuk. Hozzáadva a kefirt, fûszerezzük a speciális hozzávalókkal, és még egyszer összeforraljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A combokat, a gombát felszeljük. 2. A hagymákat kockázzuk, zsiradékon megpároljuk, hozzáadjuk a combokat, a fokhagymát és forgatva lesütjük. 3. Megszórjuk pirospaprikával,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelldarabokat sózzuk, borsozzuk, majd egyenként beleforgatjuk a paprikás lisztbe. Serpenyőben felhevítjük az olajat és fehéredésig sütjük a husikat. A besamelhez felforra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű