egész csirkemellfilé
1 fej lila hagyma
3-4 dl tejszín
4-6 evőkanál magos mustár
só
bors
2 evőkanál olaj
a tálaláshoz:
sült krumpli, főtt rizs, esetleg főtt tészta
Felcsíkozzuk a csirkemellet, nagyobb szeletekre vágjuk a hagymát, majd az utóbbit megpirítjuk olajon. Hozzáadjuk a csirkemellet, amelyet fehéredésig sütünk.
Amikor átsült, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és elkeverjük benne a mustárt. Fedő alatt puhára főzzük, majd tálaljuk.
Sült krumplival, esetleg főtt rizzsel vagy főtt tésztával kínáljuk.
A kesudiót áztasd be 1-2 órára, majd öntsd le a vizet és pirítsd meg egy serpenyőben. A hagymát kockázd fel és kis kókuszzsíron kezdd el pirítani. Add hozzá a szintén kis darabo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFektesd le a csirkemelleket, és egy éles késsel vízszintesen vágd be őket, de csak addig, hogy szét lehessen nyitni, mint például egy zsömlét. A húst ne nyisd szét, csak sózd be m...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA kacsát megmosom, kívül-belül bedörzsölöm sóval, borssal, majoránnával, a hasüregét megtöltöm a meghámozott, cikkekre vágott almával. Berakom a kacsasütőbe, aláöntöm a húslevet és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk kevés olajon. Tetszés szerint feldaraboljuk a húst kockára/csíkokra, az üvegesre pirult hagymához adjuk. Amikor kissé megpirult a hús, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű