50 dkg sertéstarja (4 szelet)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
0.5 dl olívaolaj
1 ek mustár
1 ek mustármagos mustár
2 gerezd fokhagyma
1 ek oregánó
1 ek fűszerpaprika
1 ek őrölt fűszerkömény
A húsokat megtisztítjuk, majd mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk.
A páchoz egy tálkába öntjük az olívaolajat, a mustárokat, majd sorban a fűszereket és reszelt fokhagymát. Alaposan elkeverjük, majd egy ecset segítségével vastagon bekenjük vele a tarják mindkét oldalát.
Egy zárható dobozba tesszük a szeleteket, lezárjuk, majd legalább egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.
Egy grillserpenyőbe kevés olajat hevítünk, és oldalanként 2-2 percig sütjük a hússzeleteket, majd egy olajjal kikent tepsibe tesszük, és 150 fokon, oldalanként 20-20 percig sütjük.
A vastagabbra szeletelt húst félbe vágjuk úgy, hogy ne vágjuk szét! Enyhén kiveregetjük, sózzuk. A töltelékhez: A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a főtt tojásokat fel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1.Preheat the oven to 180°C, fan 160°C, gas 4. Mix the pineapple juice, ginger, garlic, soy sauce, ketchup, vinegar and sriracha; season. If the shoulder is in a roll, untie it. Pu...
Elkészítési idő: 4.30 Nehézség: KönnyűAz almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük (én szeleteltet veszek). A tepsi közepét kirakjuk a...
Elkészítési idő: 1óra30 perc Nehézség: Könnyű