1,5 kg oldalas,10 db főtt 2 db nyers tojás,1 db zsemlye,só,bors,majoránna,petrezselyem zöld
1,5 kg egész oldalason a csontnál a hús felől fel vágom.sóval borssal be dörzsölöm. 10 db főt tojást kockára vágok,1 db áztatott zsemlyét,1 db nyers tojást,sok apróra vágott petrezselyem zöldet,sót,borssót,majoránnát ízlés szerint ősze gyúrok és az oldalast ezzel töltöm meg.hús tűvel ősze tűzöm.tepsibe 1 szál sárgarépát ,petrezselymet,1 karikára vágott hagymát,4-5 gerezd fokhagymát,1 db almát teszek,1-2 dl vizet öntök alá,fóliával le fedem.50 percig párolom a sütőben majd le veszem a fóliát saját levével locsolgatva.pirosra sütőm.
A hús szeleteket megpaskoljuk, mindkét oldalát enyhén sózzuk, borsozzuk. A megtisztított burgonyát megmossuk, és fél centi vastag karikákra vágjuk. A megtisztított vöröshagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat elvágjuk a csontok mentén, tetszőleges méretet választva. Majd besózzuk, beborsozzuk, ne spóroljunk a fűszerezésnél. A két fej fokhagymát összezúzzuk, kevés olajat adunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz oldalast tetszés szerint darabold fel, majd sózd be, és hagyd kicsit állni. Tedd egy tálba a barbecue szószt, adj hozzá egy teáskanál sót, ízlés szerint borsot és fokhagymaport,...
Elkészítési idő: 85 perc Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát, és egy tűzálló tálba helyezzük a szeleteket. Tetejükre sonkaszeletet t...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes