2 cs gesztenyemassza
15 dkg darált keksz
0.5 dl tej
pici rum vagy rumaroma
babapiskóta
2-3 dl tejszín
Krém :
2 vaníliás pudingpor
6 dl tej
20 dkg cukor
25 dkg margarin
Gesztenye + keksz + rum+ tej ==> tortaforma aljába nyomkodni.
puding + cukor + tej ==> sűrűre főzzük .
Ha langyos a kihabosított margarinhoz keverjük .
Felét a gesztenyés alapra kenjük, majd kirakjuk rumos tejben épp csak megmártott babapiskótával.
Krém másik fele majd a keményre vert habbal zárjuk . Tetejét díszítjük , majd hűtő pár óra .
Kakaós piskótát sütünk a hozzávalókból-26 cm-es kapcsos formában. A vaníliakrémhez a zselatint beáztatjuk 1/2 dl hideg vízben. A tojássárgákból,a cukorból,a vaníliarúdból kikap...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kekszet a vajjal összekavarjuk, lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és 170 fokos sütőben 10 percen át szárítjuk. A citromos joghurtot a porcukorral kikavarjuk. A zselatint...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTegyük bele a nagy keverőtálba a túrót, tojást, joghurtot, pudingport és porcukrot. Már jöhet is a botmixer, amivel mixeljük simára a hozzávalókat. Minél tovább keverjük, annál egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű