Tészta:
25 dkg liszt
5 dkg vaj
1 dkg szalalkáli kevés tejbe ( 1 dl ) vagy 1.5 dl feloldani
3 ek porcukor
1 tojás
Töltelék:
12 dkg porcukor
15 dkg vaj
3 cs vaníliás cukor
1 cs vaníliás puding megfőzve
Könnyen gyúrható tésztát készítünk 3 részre osztjuk és világosra sütjük.
A töltelékhez a cukrot a vajat a vaníliás cukrokat egybe kikeverjük , majd a megfőzött pudingot hozzáadjuk ha kihűlt , és együtt a krémmel kikeverjük .
Tészta majd krém stb. + porcukor a tetejére
Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, a végén pedig belekeverjük a cukrot. Ezután hozzáadjuk egyenként a tojások sárgáját majd a diót. A legvégén a két evőkanálnyi...
Elkészítési idő:Összeállítása: A mogyorókrémmel lekent tésztára előbb a sárga krémet kenjük, erre egy sor tejbe mártott kekszet rakunk, ezután csokis krémet, és végül 2 dl. tejszin kemény habját a...
Elkészítési idő:A töltelékhez a kókusztejben közepes lángon feloldjuk az édesítő anyagot és a zselatint. Hozzáadjuk a kókuszolajat, a vaníliát és a kókuszreszeléket. Addig tartjuk a láng fölött, f...
Elkészítési idő: