50 dkg csirkemáj
1 kis fej vöröshagyma
1 fél citrom leve
kb 1-2 dl víz
só
bors
majoránna
bazsalikom
kevés étolaj
Aprított hagyma + olaj , megpirítjuk + máj pirítani + fűszerek . ==> Tálba máj + víz + citromlé ==> botmixerrel összeaprítani .
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát karikákra vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelt bacont, trappista sajtot és 4-5 karikacsípős paprikát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelcsíkozzuk a csirkemellet, nagyobb szeletekre vágjuk a hagymát, majd az utóbbit megpirítjuk olajon. Hozzáadjuk a csirkemellet, amelyet fehéredésig sütünk. Amikor átsült, felöntj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket megmostam, majd félbe vágtam. Tepsim aljába egy evőkanálnyi olajat csurgattam, majd megszórtam egy kevés fűszerkeverékkel. Ráfektettem a hússzeleteket. A szeletek...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűForró, de nem forrásban lévő zsiradékba tesszük a megmosott, lecsepegtetett májakat, úgy, hogy a zsír ellepje, és nagyon lassú tűzön (nehogy forrjon, csak gyöngyözzön) puhára párol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű