50 dkg csirkemáj
1 kis fej vöröshagyma
1 fél citrom leve
kb 1-2 dl víz
só
bors
majoránna
bazsalikom
kevés étolaj
Aprított hagyma + olaj , megpirítjuk + máj pirítani + fűszerek . ==> Tálba máj + víz + citromlé ==> botmixerrel összeaprítani .
A hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,borsozzuk és kevés olajon fehéredésig sütjük. A vöröshagymát olajon megdinszteljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott hagymát kevés olajon dinszteljük meg, dobjuk hozzá a felkockázott húst, és pirítsuk fehéredésig. 2. A paradicsomnak húzzuk le a héját, és késes aprítóval aprí...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA készítés előtti este beáztattam az aszalt szilvát a vörösborba, majd másnap kivettem belőle és lecsöpögtettem. A húst apró kockára vágtam és a flekken fűszerkeverékkel beszórtam....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastaga...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű