1-nagy csirkemell filé
olaj a sütéshez
- A Bundához
9-evőkanál liszt
1-evőkanál étolaj
1- tojás
1- kávéskanál só
0,5- dl víz
fél tasak sütőpor
- A Mázhoz
25-dkg kechup
3-evőkanál méz
3-evőkanál szezámmag
1- kávés kanál chilipor / én erős paprikát raktam bele /
1. A húst felkockázzuk.
2. Egy tálba összekeverjük a bunda hozzávalóit. /liszt , víz , olaj, só tojás, sütőpor /, Beleforgatjuk a csirke mellet és kisütjük .
3. Közben elkészítjük a mázt , ha kisült a hús beleforgatjuk.
Szerintem finom
1. A sütőt előmelegítjük 220 C fokra. Egy tepsit kikenünk libazsírral. Ha nincs libazsírunk, megfelel a sertés zsír is. 2. A libacombokat alaposan megtisztítjuk, majd sózzuk, bo...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KönnyűA tépett csirkecomb elkészítéséhez a bőr nélküli combokat fűszerezzük a Tijuana keverékkel és sóval, majd összedolgozzuk 2 ek BBQ szósszal. 170 fokra előmelegített sütőben 1,5 óra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt keverjük össze a fűszerekkel, öntsük rá a húsra és tegyük hűtőbe félórára. A megtisztított hagymát vágjuk apróra, a meghámozott répát reszeljük le és kevés olajban dinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRendezzük el a húsokat egy tepsiben, 190 °C hőmérsékletű előmelegített sütőben 45-60 perc alatt sül aranybarnára.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű