1 fej felkockázott káposzta
1 kockára vágott sárgarépa
2 evőkanál darált hagyma
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
csipetnyi bors
0,5 dl tej
1,5 dl majonéz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál citromlé
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni, majd kínálhatjuk.
Serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a kukoricát. Félretesszük hűlni, közben elkészítjük a krémet. A fetát krémesre keverjük a joghurttal, ízesítjük a Cay...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzük e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk a gyümölcsöket, és apróbb kockákra vágjuk. A citrusokról pedig a hártyát (a fehér belső héját) is eltávolítjuk, és csak azután vagdossuk fel. A meggy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát 1 ek olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a feldarabolt gombát, majd a babérlevelet, a citromlevet, egy kis cukrot és egy kis sót is hozzáadunk. Puhára párolj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű