Hozzávalók
4 db narancs
1 dl víz
25 dkg cukor
0,5 tasak Dr. Oetker Dzsemfix Extra 2:1
4 db szegfűszeg
A narancsok levét kicsavarjuk, 5 dl mennyiségre lesz szükségünk. A rostos részét is beletesszük.
Az 1 dl vízből, a cukorból és a szegfűszegből szirupot főzünk, majd hozzáadjuk a fél liter narancslevet, és 10 percig pezsegve főzzük.
Hozzákeverjük a dzsemfixet is, ezzel már csak pár percig főzzük.
Két kisebb üvegbe merjük, lezárjuk és száraz dunsztba rakjuk.
Megtisztítjuk és felaprítjuk a vöröshagymát. Megpirítjuk a felolvasztott zsírban, azután 1,5 dl vízzel lassan édesre, puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Közben kb. 2 x 2 cm-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Tunfisch zerpflücken und sehr gut abtropfen lassen. !Ganz wichtig! Danach mit dem Quark, kleingehackter Zwiebel, Pfeffer, gepresstem Knoblauch und dem Ei vermischen. Je nach...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLényegében egy húslevest főzöl, sótlanul. A hozzávalókat tetszés szerint változtathatod. Ez a recept egy magyarosabb változat, a világ több táján más-más módon készítik. Akár zölds...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes