• 4 gerezd fokhagyma
• 16 g friss oregánó
• 8 g friss rozmaring
• 0,5 l olaj
• só
• bors
• 1 kg csirkeszárny
A páchoz keressünk egy nagy tálat amibe majd beleférnek a csirkecombok. Öntsük bele az olajat, és adjuk hozzá az oregánót, a rozmaringoz, a sót és a borsot. Tegyük bele az alaposan megmosott, és szárazra törölgetett csirkeszárnyakat. Hagyjuk állni 1 órán vagy egy éjszakán át a hűtőben. Ezután grill rácson vagy akár serpenyőben addig süssük amíg ropogós aranybarna kérget nem kap a hús.
Előző este jó elkészíteni és állni hagyni a húst a hűtőben.
A páchoz a narancs levébe keverjük a balzsamecetet, a szójaszószt, az olívaolajat, a sót, a borsot és a rozmaring levelét. A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk, majd az elkés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felkockázzuk. 2 Egy nagy, teflon bevonatos serpenyőbe olajat öntünk, és alacsony hőfokon sütni kezdjük a csirkét. Ami...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb rés...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A pulykahúst felszeleteljük. Megkenjük gyömbér, méz és citromlé keverékével, és a szeleteket egymásra téve, 1 napig a hűtőben érleljük. 2. Utána a szeleteket jól kiverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz