• 4 gerezd fokhagyma
• 16 g friss oregánó
• 8 g friss rozmaring
• 0,5 l olaj
• só
• bors
• 1 kg csirkeszárny
A páchoz keressünk egy nagy tálat amibe majd beleférnek a csirkecombok. Öntsük bele az olajat, és adjuk hozzá az oregánót, a rozmaringoz, a sót és a borsot. Tegyük bele az alaposan megmosott, és szárazra törölgetett csirkeszárnyakat. Hagyjuk állni 1 órán vagy egy éjszakán át a hűtőben. Ezután grill rácson vagy akár serpenyőben addig süssük amíg ropogós aranybarna kérget nem kap a hús.
Előző este jó elkészíteni és állni hagyni a húst a hűtőben.
A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megmossuk, papírtörlővel megtörölgetjük, majd bekenjük a vajjal. 2. Összekeverjük a mustárt, tejfölt, sót (vagy ételízesítőt), borsot, az apróra vágott fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük sóval, borssal, kevés olajban megsütjük, majd félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajban dinsztelni kezdjük. Egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és fűszerezzük. 2. Egy tálat, vagy valamilyen formát (én püspökkenyérbe készítettem) alufóliával kibélelünk, majd a következőket rét...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz