• 4 gerezd fokhagyma
• 16 g friss oregánó
• 8 g friss rozmaring
• 0,5 l olaj
• só
• bors
• 1 kg csirkeszárny
A páchoz keressünk egy nagy tálat amibe majd beleférnek a csirkecombok. Öntsük bele az olajat, és adjuk hozzá az oregánót, a rozmaringoz, a sót és a borsot. Tegyük bele az alaposan megmosott, és szárazra törölgetett csirkeszárnyakat. Hagyjuk állni 1 órán vagy egy éjszakán át a hűtőben. Ezután grill rácson vagy akár serpenyőben addig süssük amíg ropogós aranybarna kérget nem kap a hús.
Előző este jó elkészíteni és állni hagyni a húst a hűtőben.
A szalonnát apró kockára vágtam, és zsír hozzáadása nélkül elkezdtem kisütni. Hozzáadtam a nem túl apróra vágott hagymát, ezzel együtt üvegesre pirítottam. A kicsontozott csibecomb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA munkát azzal kezdjük, hogy a felsőcombokat kifilézzük. Vagyis egy jó éles késsel a csont két oldalánál óvatosan bevágunk, és "kioperáljuk" a csontot. Ahol vastagabb a hús, ott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ A combokat előkészítjük, besózzuk és pár órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután 180 fokos sütőben elősütjük (fél óra sütés elegendő). ♥ A mogyoróvajas szószhoz először az apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes