500 g Mascarpone
Porcukor ízlés szerint
0,5 l tej
2 dl főzőtejszín
3 kupak sütőrum , vagy rum, vagy konyak
2 cs. vaníliás cukor
babapiskóta
gyümölcs ( banán, ananász, körte, eper, málna, áfonya, szeder)
Elkészítjük először a "cukros tejet".
-1 cs. vaníliás cukor
-0,5 l tej
-2 kupak sütőrum
-Porcukor ízlés szerint
A fentieket összekeverjük.
Elkészítjük a "mascarponés masszát".
-500 g Mascarpone
-1 kupak sütőrum
- Porcukor ízlés szerint
-Főzőtejszín
A babapiskótát megforgatjuk gyorsan a cukros tejben, majd szépen egymás mellé tesszük egy üvegtálban. Ezt leöntjük egy sor masszával.
Erre egy sor gyümölcs következik. Majd újra babapiskóta, ezután massza, majd gyümölcs.
A kekszet az olvasztott vajjal összekeverjük és egy 18 cm – es kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk, majd a tortaforma szélét kirakjuk félbevágott eperrel és hűtőbe tesszük amíg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és tepsi hátulján 2 lapot sütünkk belőle, kb. 5 perc alatt sül meg 180 C fokon légkeveréssel. (Ne süssük tovább, mert akkor nem puhul meg másnapr...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit egyszerűen összegyúrjuk, az élesztőt is csak elkeverjük, nem kell felfuttatni. A tésztát három részre osztjuk, és előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten (...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA kekszes alap hozzávalóit összegyúrjuk. A masszát egyenletesen egy forma aljába nyomkodjuk. Elkészítjük a krémet: a pudingporokhoz hozzáadjuk a cukrot, csomómentesen elkeverjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű