40 dkg csirkemell
2 evőkanál zsír
4 evőkanál sonkalé, vagy húslé
1 teáskanál fokhagymasó
1 teáskanál hagymasó
1 kávéskanál fehér bors
1/2 szerecsendió reszelve
1 kávéskanál porcukor vagy édesítő
1 teáskanál piros arany - elhagyható
1. Vágd apró darabokra a nyers csirkemellet, az inakat közben szedd ki. Majd a húst aprítógépben pépesítsd.
2. Add hozzá a két evőkanál zsírt, a sonka vagy húslevet, illetve a fűszereket. Közben többször pulzálva dolgozd össze a géppel az egészet.
3. Tedd a pépet sonka készítőgépbe, és mehet a hűtőbe 1 napra.
4. Majd főzd 80 fokon 2,5 órán keresztül. Ehhez segítségedre lesz a gépen lévő hőmérő.
5. A főzési idő után hirtelen, jégkockával telt edényben hűtsd le a a sonka készítő gépben lévő felvágottad.
6. A gépből kivéve máris hajszálvékonyan tudod szeletelni!
A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Vágd csíkokra vagy kockákra a csirkét, apróra a hagymát és a fokhagymát. 2. Tedd fel a vizet forrni a tésztának. 3. Az olívaolaj felén egy széles serpenyőben pirítsd meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézlőször készítsük el a tölteléket. Ehhez a puha vajba elkeverjük az aprított petrezselymet, a préselt fokhagymát, majd a megsütött és felaprított bacon szalonnát. Sózzuk borsozzu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeletekre vágom, fűszerezem (saját keveréket használok, só, bors, fokhagyma granulátum) megforgatom a lisztben és hirtelen átsütöm mindkét oldalát, majd egy jénai a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű