1 kisebb csirkemell
1 kisebb fej zeller
2 sárgarépa
3 nagyobb burgonya
1 kígyóuborka
1 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olívaolaj
A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott csirkét is és 3-4 percen át pirítjuk. Ezt követően szűrőkanállal átrakjuk egy sütésálló edénybe. A tejfölt összekeverjük a tejszínnel és belekeverjük a tárkonyt, sózzuk és borsozzuk, leöntjük vele a zöldségeket és a husit. 180 fokon 20-22 percen át sütjük, néha megforgatjuk.
A hagymát felaprítom, kevés Olíva olajon megpirítom, majd öntök hozzá 2 dl vizet, a felkockázott pulykamellet hozzáadom, megfűszerezem, és puhára párolom a husit. Addigra a víz is...
Elkészítési idő:A húsból szeleteket vágunk, kissé kiveregetjük, megsózzuk, és lisztbe mártjuk. Kevés hevített vajban elősütjük....
Elkészítési idő:A csirkét megmossuk és feldaraboljuk, átkenjük a sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A zöldségeket meghámozzuk, nagyobb darabokra szeljük és mellé tesszük. A hagymát fel...
Elkészítési idő: