Egy egész csirke
1 ek. olívaolaj
10 gerezd fokhagyma reszelve
3 ek. ecetestorma
1 ek. örölt pirospaparika
Az egy egész zsigerelt csirkét befűszerezem csirkefűszersóval és fólia alatt megpárolom aztán sütjük.
Az olajat felhívítem és ráöntöm a reszelt fokhagymát amikor illata van hozzá kavarom a piros paprikát és a tormát ezzel megkenem a húst.
Tört krumplival vagy sült krumplival tálalom.
A csirkemellet felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk és olajon üregesre pirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomot. Teszünk rá egy kis pirospaprikát és beletesszük a húst, majd felöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverem a szárnyas fűszerkeveréket, az oregánót, a borsot, a köményt és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát. Beleforgatom a csirkecsík...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket kisebb szeletekre feldaraboljuk. Enyhén besózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk. A pesztóhoz a zöldfűszereket, az olívaolajat és a fokhagymát botmixer táljába,...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes1. A csirkemell szeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk. 2. A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. 3. A hagymát finomra vágjuk vagy lereszeljük. 4. A tojásokat felve...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz