Családireceptkönyv.hu

CIGÁNYPECSENYE CSIRKÉBŐL


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Egy egész csirke

1 ek. olívaolaj

10 gerezd fokhagyma reszelve

3 ek. ecetestorma

1 ek. örölt pirospaparika

Elkészítés:


Az egy egész zsigerelt csirkét befűszerezem csirkefűszersóval és fólia alatt megpárolom aztán sütjük.

Az olajat felhívítem és ráöntöm a reszelt fokhagymát amikor illata van hozzá kavarom a piros paprikát és a tormát ezzel megkenem a húst.

Tört krumplival vagy sült krumplival tálalom.

CIGÁNYPECSENYE CSIRKÉBŐL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar NYárson sült galamb
NYárson sült galamb

1. A galambokat mossuk meg folyó víz alatt, töröljük szárazra, majd kívül-belül sózzuk, borsozzuk meg. 2. A töltött olívabogyókat metéljük apróra. 3. Készítsünk marinádot a f...

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Édesburgonyás csirkeragu
Édesburgonyás csirkeragu

Egy nagyobb serpenyőben forrósíts fel kevés kókuszolajat vagy zsírt. A csirkemell kockákat szórd meg sóval, borssal, forgasd össze, a forró olajon pirítsd aranysárgára. Ha kész, sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött csirke
Töltött csirke

A csirkét megmossuk, tokozzuk, kivágjuk a zsírzóját és megszárítjuk. A mellére fektetjük, majd a hátát felvágjuk 5-6 cm-re, úgy hogy jobban feküdjön a tepsiben. Belülről megszórjuk...

Elkészítési idő: 1,5 h
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk