Egy egész csirke
1 ek. olívaolaj
10 gerezd fokhagyma reszelve
3 ek. ecetestorma
1 ek. örölt pirospaparika
Az egy egész zsigerelt csirkét befűszerezem csirkefűszersóval és fólia alatt megpárolom aztán sütjük.
Az olajat felhívítem és ráöntöm a reszelt fokhagymát amikor illata van hozzá kavarom a piros paprikát és a tormát ezzel megkenem a húst.
Tört krumplival vagy sült krumplival tálalom.
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kakast feldaraboljuk, megsózzuk. A finomra vágott vöröshagymát az olajon megfuttatjuk, majd a húsdarabokat mindkét oldalukon lepirítjuk. Ezután nagy, lapos, tűzálló tálra vagy...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA csirkemelleket csíkokra vágjuk, megszórjuk a fűszersó keverékkel. Kb. 15 percig állni hagyjuk. A lisztet ketté vesszük, egyik feléhez hozzá keverjük a megmaradt fűszersót....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemell szeleteket alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük, vékonyra klopfoljuk. Meghintjük sóval és grill fűszerkeverékkel. 2. Egy serpenyőben 3-4 evőkanál olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz