Családireceptkönyv.hu

CIGÁNYPECSENYE CSIRKÉBŐL


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Egy egész csirke

1 ek. olívaolaj

10 gerezd fokhagyma reszelve

3 ek. ecetestorma

1 ek. örölt pirospaparika

Elkészítés:


Az egy egész zsigerelt csirkét befűszerezem csirkefűszersóval és fólia alatt megpárolom aztán sütjük.

Az olajat felhívítem és ráöntöm a reszelt fokhagymát amikor illata van hozzá kavarom a piros paprikát és a tormát ezzel megkenem a húst.

Tört krumplival vagy sült krumplival tálalom.

CIGÁNYPECSENYE CSIRKÉBŐL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
KUKORICAPELYHES FŰSZERES CSIRKEMELL
KUKORICAPELYHES FŰSZERES CSIRKEMELL

A pác összetevőit egy tálban jól összekeverjük, és az enyhén sózott, borsozott csirkemell szeleteket beleforgatjuk. 1-2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.. A kuk...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar CSIRKECOMBOK TEPSIBEN
CSIRKECOMBOK TEPSIBEN

A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott, vagy préselt fokhagymával összekeverjük. A hússzeleteket vagy combokat egyenként gyengén besózzuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
paradicsomos pulykamell
paradicsomos pulykamell

A pulykamellet hosszú csíkokra vágom, megsózom, majd egyenként lisztben megforgatva, forró olajban átsütöm. Egy tűzálló tálba, vagy tepsibe szedem. Közben elkészítem a paradicsomo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk