6 db egész csirkecomb
szárnyas fűszersó
3 ek méz
3 ek mustár
delikát, bors, kevés víz
Megtisztítom a csirkecombokat. A tepsibe öntök kb 3dl vizet beleteszem a fűszersó egy részét, majd a többi fűszerből is ízlés szerint. Mikor ez megvan, összekeverem egy kanállal és eloszlatom egyenletesen a tepsiben. Megforgatom benne a csirkecombokat és lefedem alufóliával és majdnem készre megsütöm. Mielőtt még kész lenne, összekever a mustárt a mézzel és rácsurgatom a combokra, majd a fólia nélkül visszateszem a sütőbe és szép pirosra sütöm. Tálalható rizzsel, burgonyával és bármivel
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Közben egy kis edényben felmelegítjük a tejfölt és belekeverjük a tejszínt. A reszelt eme...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1- Elsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. 2- Összekeverjük a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet egyenlő, vékony szeletekre vágjuk. Egy tálban elkeverjük a sót, borsot, oreganot, 3 ek citromlevet (vagy 1 citrom levét), és 3 ek mézet. Beleforgatju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájról leszedem a szívet. A lisztbe teszek ízlés szerint majorannát és frissen őrölt borsot, majd ebbe beleforgatom a májat. Ezt felgöngyölöm a bacon szalonnába, és egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű