6 db egész csirkecomb
szárnyas fűszersó
3 ek méz
3 ek mustár
delikát, bors, kevés víz
Megtisztítom a csirkecombokat. A tepsibe öntök kb 3dl vizet beleteszem a fűszersó egy részét, majd a többi fűszerből is ízlés szerint. Mikor ez megvan, összekeverem egy kanállal és eloszlatom egyenletesen a tepsiben. Megforgatom benne a csirkecombokat és lefedem alufóliával és majdnem készre megsütöm. Mielőtt még kész lenne, összekever a mustárt a mézzel és rácsurgatom a combokra, majd a fólia nélkül visszateszem a sütőbe és szép pirosra sütöm. Tálalható rizzsel, burgonyával és bármivel
1. 7 tojást felteszünk főni. 2. A vegyes zöldséget pici vízben puhára pároljuk. 3. Közben a darált csirkemellet összedolgozzuk a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és ízlé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA száraz fűszereket mozsárba tesszük, és összezúzzuk. A hagymákat nagy darabokra vágjuk, a chilit kicsumázzuk. A csirkecombot kivéve az összes hozzávalót aprítóba tesszük, és össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat mosd meg, az ereket és a hártyákat éles késsel távolítsd el, így sütés közben nem fog fröcsögni az olaj. Nézd meg, hogy nem maradt-e rajta epe. Ha igen, akkor keser...
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: KönnyűA barnamártás elkészítése: Egy lábasban felhevítjük az olajat, és azon az apróra vágott húsokat és vöröshagymát megpirítjuk, amíg aranyszínű nem lesz. Hozzáadjuk az összezúz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes