1 csirkemell
1 kis fej hagyma
olaj
só
bors
2-3 dl tejszín
1 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
A hagymát nagyon apróra vágjuk, kevés olajon párolni kezdjük. Közben a felcsíkozott csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, majd a hagymához adjuk, és együtt pirítjuk tovább. Ha a hús megpuhult, és kicsit meg is pirult, rácsorgatjuk a mézet, és karamellizáljuk egy kicsit, majd ráöntjük a tejszínt, és hozzáadjuk a mustárt. Pár percig forraljuk, amíg besűrűsödik, aztán ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!
Az ananászt kisebb darabokra felkockázom, a levét elteszem. Ugyanígy felkockázom a csirkemellet is. A vöröshagymát megtisztítom, felkockázom, majd olajon megpirítom. Ha üvegesre p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűHa májjal dolgozom azt előtte pár órával mindig beáztatom tejbe, most pluszban beleraktam 2 gerezd zúzott fokhagymát is. A májat megszabadítottam minden zavaró kis hártyától, meg i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet fűszerezzük és klopfoljuk Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgassuk a szeleteket megrakjuk lecsóval,spenóttal Befedjük újabb hússzeletekkel és bakonnal 200 fokos...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű