Én a cs.szárnyakat előfőzöm fokhagymás,babérleveles,vegetás vízben.Utána csinálok egy sűrű palacsintatésztát amiben megforgatom a cs.szárnyakat.Ezután apróra tördelt kukoricapehelybe forgatom és így kisütöm.Mennyeien finom.Ha csípősen szeretitek akkor a kínai édes-savanyú csípős szószt tedd a tésztába.
A hagymát apró kockákra vágva sóval, borssal, oreganóval pároljuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet. 1 dl vizet összekeverünk paradicsompürével és kevés édesítőszerrel. Rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a krumplit megpucolom, felkockázom megfőzöm. Ugyanis tovább fő a krumpli mint ahogy elkészül a resztelt máj. Az egyik hagymát apró kockára vágom,a másikat karikára vágom,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük. 2. A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tessz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel. 3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük. 4. Paní...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes