Én a cs.szárnyakat előfőzöm fokhagymás,babérleveles,vegetás vízben.Utána csinálok egy sűrű palacsintatésztát amiben megforgatom a cs.szárnyakat.Ezután apróra tördelt kukoricapehelybe forgatom és így kisütöm.Mennyeien finom.Ha csípősen szeretitek akkor a kínai édes-savanyú csípős szószt tedd a tésztába.
A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő:Az egész csirkét, a szárnyas fűszer sóval, jól bedörzsölöm,és 1 órát hagyom piheni, hogy érlelődjön össze. Közbe a burgonyát hasábra vágom,hagymát nagyobb cikkekbe,paprikát vastaga...
Elkészítési idő: 100 minA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: