Én a cs.szárnyakat előfőzöm fokhagymás,babérleveles,vegetás vízben.Utána csinálok egy sűrű palacsintatésztát amiben megforgatom a cs.szárnyakat.Ezután apróra tördelt kukoricapehelybe forgatom és így kisütöm.Mennyeien finom.Ha csípősen szeretitek akkor a kínai édes-savanyú csípős szószt tedd a tésztába.
A csirkemelleket keresztbe és hosszában is kettévágjuk, vékonyra kiklopfoljuk, besózzuk és borsozzuk őket. A töltelékhez az apróra vágott gombát az apróra vágott vöröshagymával eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkét negyedekbe vágjuk, megmossuk, sózzuk, rövid ideig állni hagyjuk. A negyed csirkéket cseréptálba tesszük, lefedjük és 30 prcig a sütõbe tesszük. Zsíron finom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Sós, zúzott fokhagymával ízesített tejben legalább 2 órán keresztül állni hagyjuk. A tojásokat felverjük, belekeverjük a megtisztított,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olíva olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk.A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű