Én a cs.szárnyakat előfőzöm fokhagymás,babérleveles,vegetás vízben.Utána csinálok egy sűrű palacsintatésztát amiben megforgatom a cs.szárnyakat.Ezután apróra tördelt kukoricapehelybe forgatom és így kisütöm.Mennyeien finom.Ha csípősen szeretitek akkor a kínai édes-savanyú csípős szószt tedd a tésztába.
A húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor t...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát apró kockára vágtam, és zsír hozzáadása nélkül elkezdtem kisütni. Hozzáadtam a nem túl apróra vágott hagymát, ezzel együtt üvegesre pirítottam. A kicsontozott csibecomb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, leitatjuk. 2 ek olívaolajon, nagy lángon 4-4 percig sütjük, hogy legyen egy kis kérge. Ha a hús nagyon vastag lenne, picit klopfoljuk ki előtte, külön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés Míg a sütő melegszik a mézet összekeverjük a tejföllel és a magos mustárral, fűszerezzük, majd bekenjük a besózott és borsozott csirkét (nem feltétlenül kell túl vast...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű