6 kisebb csirkefeslőcomb, kb. 80 dkg újburgonya (jó a régi is)
3 szál újrépa, 3 lilahagyma cikkekre vágva, 1 fej fokhagyma gerezdjeire szedve, 10 dkg kockázot baconszalonna, friss kakukkfű, rozmaring
fél citrom, só, bors, olívaolaj
Megpucolom az összes zöldséget, a krumplit, ha régi, kockára vágom. A répát vastagabb szeletekre, stb.. Nagyon finom benne a gomba, általában az sem marad ki, vagy a cukkíni, padlizsán, koktélparadicsom is. Mindet egy nagy tálba teszem, megsózom, borsozom, rádobom a friss zöldfűszereket, meglocsolom egy fél citrom levével és annyi olívaolajjal, ami épp csak körbevonja őket. A nagy sütőtepsit kibélelem sütőpapírral, beleöntöm az előkészített zöldségeket, egyenletesen elterítem. A visszamaradt ízes páclében megforgatom a husikat, még sózom, borsozom, majd a zöldségek közé ültetem őket, tetejükre szórom a bacon kockákat, ettől kap egy kis füstös ízt, ami nagyon jót tesz neki. 220 fokos sütőben sütöm kb. 50-60 percig, vagy míg jó ropogós lesz. Friss, ropogós salátával vagy kovászos uborkával tálalom.
A csirkecombokat jól megmosom, megszárítom. Ezután bedörzsölöm a fűszerekkel. Mehet is egy tepsibe. A hagymákat megtisztítom és így egészben teszem a húsok mellé. A tetejét megl...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított burgonyát felvágom, a hagymát felkarikázom és olajjal kikent tepsibe teszem. Közéjük vegyítem a felkockázott füstölt szalonnát is.Kézzel jól megforgatom az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA májat mossuk meg, ha szükséges, tisztítsuk meg, majd vádjuk apró darabokra. Egy kis darab vajon pirítsuk puhára, majd rakjuk félre. A vöröshagymát vágjuk apró kockára, a sült máj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével. A paradicsomokat félbe vágjuk, majd félre tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük...
Elkészítési idő: 35-40 perc Nehézség: Közepes