a tésztához:
18 dkg Paleolit Éléskamra Enyhén sózott nyújtható tészta alapliszt
2 tojás
4 centiliter víz
2 centiliter citromlé
5 dkg folyékony kókuszolaj
a tőltelékhez:
2 csirkemell filé
25 dkg bébi spenót
20 dkg Totu krém extra
2 tojás
2 dkg zsír (mindegy milyen)
2 gerezd fokhagyma
bors,só
értelem szerűen :)
Elosszor a krumplit kockara vagjuk es a sozott borsozott hust rapakkoljuk a krumplira ,ezutan osszekeverjuk a szoszt es nyakon ontjuk vele koze dobaljuk a fokhagymat .Betakarjuk a...
Elkészítési idő: 1,45 perc Nehézség: KönnyűA töltelékkel megtöltjük a formát,ha kihűlt. A bacon és a hússzeleteket ráhajtogatjuk. Fóliával letakarjuk . Majd, egy sütőpapírral ellátott tepsibe rakjuk a formát. Ez ,azért szük...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet 1×1 cm-es kockákra vágjuk, majd az egész hozzávalóval /baconon kívül/ egybevegyítjük. Az őzgerincformát kibéleljük alumínium fóliával, ebbe fektetjük keresztben egym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat jól megmossuk és egy tányérra tesszük. A vajat elkeverjük a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel, átkenjük vele a húsokat. Ha a combokon a bőr is rajta marad, akár alá is...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű