5 dl tejszín
1 nagy csomag cappucinó por
1 vanília aroma
1 tubus sűrített tej
5 ek cukor
5 dl rum
A tejszín felét felmelegítettem, bele a cappucino por és a cukor, simára kevertem, maradék tejszín, ezután vanília aroma, sűrített tej és lassan hozzáadtam a rumot.
Üvegbe tölteni, hűvös helyen 1 hétig (de legalább 2 napot) érlelni, naponta egyszer átforgatni az üveget (figyelem! nem rázni, mert krém lesz belőle!)
Turmixban jól összekeverjük a hozzávalókat, és rögtön hűtőbe helyezzük 10-15 percre.
Elkészítési idő:A céklát és a répát meghámozzuk, majd az almával együtt megmossuk. Először a gyömbért, majd a zöldségeket és az almát is betesszük a gyümölcscentrifugába. (A sorrend azért fontos,...
Elkészítési idő: 10 perc5 szép nagyméretű narancsot vettem ...meghámoztam , de úgy hogy még a fehér része is le kell jöjjön ...feldaraboltam, ezt egy fazékba rakom...tettem hozzá 25 dkg cukrot 4 dl viz...
Elkészítési idő: