Csirkemell
Só
Bors
Töltelék:
Bacon
Lilahagyma
Krémsajt
Só
Bors
Petrezselyem
Tetejére:
Sajt
A csirkemell közepébe zsebet vágunk. Sózzuk, borsozzuk.
A baconszalonnát megpirítjuk a lilahagymával együtt, ha kihűlt a krémsajthoz keverjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel. Majd a krémet a csirkemell közepébe töltjük. 180 fokon 30 percet sütjük, majd megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és további 10 percig sütjük.
https://youtu.be/kW0inyKHdv0
A szalonnát kis kockákra vágjuk, a megtisztított, apróra vágott hagymát a szalonna zsírján üvegesre pirítjuk. Beleszeleteljük a paprikát, paradicsomot, majd a pirospaprikát is hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet sózom,borsozom és pirospaprikás lisztbe forgatom. Egy lábasban vajon hirtelen elősütöm a húsokat,legyen egy kis színe. Visszateszem a lábasba mindet, öntök alá kb 1...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA húst megmossuk, kettévágjuk, lebőrözzük. Sóval, borssal megszórjuk, és kb. 1 órát hagyjuk állni. A kétféle hagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk. A forró olajban a húst aran...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű