Csirkemell
Só
Bors
Töltelék:
Bacon
Lilahagyma
Krémsajt
Só
Bors
Petrezselyem
Tetejére:
Sajt
A csirkemell közepébe zsebet vágunk. Sózzuk, borsozzuk.
A baconszalonnát megpirítjuk a lilahagymával együtt, ha kihűlt a krémsajthoz keverjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel. Majd a krémet a csirkemell közepébe töltjük. 180 fokon 30 percet sütjük, majd megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és további 10 percig sütjük.
a rizst megpároltam feltettem a gázra és a rizs dupla mennyiségű vízzel felöntöttem sóztam majd felforraltam és lezártam alatta a gázt és hagytam párolódni ..könnyen megy mert rizs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNyissuk szét a pulykamellet szép nagy szeletté. A közepére tegyünk egy szép nagy kimagozott aszalt szilvát, majd tekerjük össze és tűzzük össze hústűvel. Itassuk le konyhai papír...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát apróra kockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Rádobjuk a felkockázott húst, fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk ételízesítővel, őrölt borssal és zúzott fokhagymával....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombák szárát kivágjuk, a fejeket megsózzuk, borsozzuk és mikrósütőben 5’-ig sütjük. 2. A levet amit enged a töltelékhez tesszük. 3. A gombaszárát a hagymával, májjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz