Csirkemell
Só
Bors
Töltelék:
Bacon
Lilahagyma
Krémsajt
Só
Bors
Petrezselyem
Tetejére:
Sajt
A csirkemell közepébe zsebet vágunk. Sózzuk, borsozzuk.
A baconszalonnát megpirítjuk a lilahagymával együtt, ha kihűlt a krémsajthoz keverjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel. Majd a krémet a csirkemell közepébe töltjük. 180 fokon 30 percet sütjük, majd megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és további 10 percig sütjük.
A csirkemellet vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt szerecsendióval, majd lisztbe és a tojásba forgatjuk. A kétféle sajtot lereszeljük, és összekeverjük....
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 220 C fokra. Egy tepsit kikenünk libazsírral. Ha nincs libazsírunk, megfelel a sertés zsír is. 2. A libacombokat alaposan megtisztítjuk, majd sózzuk, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, és tűzforró serpenyőben, kevés olajon, 30 másodpercenként megforgatva megsütjük úgy, hogy a külsejükre szép piros kéreg kerüljön, de belül csak...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMindent összekeverve a csirkére önteni, megsütni. Korianderzölddel megszórni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű