80 dkg jó erős piros színű paprika
20 dkg paradicsom
20 dkg só..
Paprika, paradicsom egy aprítóba szétvágva, vagy ledarálva... hozzá a só... mehet üvegekbe... nem semmi tartósító a só az tartósít... csak egy tanács kesztyűbe javasolt készíteni..
A zsírszalonnát megkapargatom, így a rajta lévő szennyeződést eltüntetem, majd kockákra vágom /kb 3X3 cm/ Ezt a mennyiséget 2 nagyobb /6 l-es/ lábosba rakom és felteszem a tűzhel...
Elkészítési idő:A májat kevés vízben megfőzzük,majd hagyjuk hűlni,felszeleteljük a főttojásokkal együtt és egy tálba tesszük.A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és belekeverjük.Hozzá a...
Elkészítési idő: 45 percHozzávalókat ledarálni, (ha van: húsdarálón) 3 literes üvegbe tenni, felönteni lobogó vízzel, letakarni és egy éjszakára dunsztba rakni. Reggeli előtt fél órával 70 gr-ot (nem egé...
Elkészítési idő:A padlizsánokat jól megmostam, majd kb. 1 ujjnyi karikákra szeleteltem és megsóztam. Nagyjából fél órát állni hagytam, addig összeállítottam a sajtkrémet. A tömlős sajtot és a kock...
Elkészítési idő: