menu

Családireceptkönyv.hu

baracklekvár


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


aracklekvár
 
A szép sárga, érett barackot megmossuk, ki magvaljuk, ahol a héj esetleg pecsétes kivágjuk, majd húsdarálón ledaráljuk.
Hogy szép sárga maradjon, először cukor nélkül főzzük jó sűrűre. Amikor a kívánt sűrűséget elérte kilónként 60-75 dkg cukrot teszünk hozzá és újabb 15 percig főzzük. Forrón üvegbe rakjuk, tetejére szalicilt szórunk és lekötjük. Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.

Elkészítés:


x

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Hideg eperleves
Hideg eperleves

A zabpelyhet beáztatjuk a tejbe pár percre, hogy megpuhuljon és jól elturmixolható legyen. Utána mindent beledobálunk a turmixgépbe és egy perc alatt alaposan összeturmixoljuk az e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar mindhalálig
mindhalálig

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyors kifli recept
Gyors kifli recept

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves

A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát és fokhagymát szintén. A zöldségeket tetszőlegesen aprítjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, és a vörösh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk