25 dkg liszt
5 dkg cukrozatlan kakaópor
15 dkg vaj
10 dkg kristálycukor
1 tojás
15 dkg magas kakaótartalmú csokoládé
5 dkg étcsokoládé
5 dkg sima tejcsokoládé
1 teáskanálnyi sütőpor
1 csipet só
Ez egy keksz, nincs agyonbonyolítva, szinte még el sem kezded, és már a sütőben pirul. A vajat vedd rá, hogy könnyen alakítható legyen, majd keverd benne simára a cukrot. A lisztet a sütőporral szitáld hozzá, de ha nincs kedved, a szitát most el is hagyhatod. Üsd hozzájuk a tojást a sütőpor tA csokikat darabold random méretű kis kockákra - külön jó a nagyobb darabokkal felvértezett sütiket kivadászni fogyasztáskor -, majd keverd a masszához. A sütőt melegítsd elő 190 fokra, egy kibélelt tepsibe adagolj kedvednek megfelelő méretű kekszekhez való masszát, majd told be, várj körülbelül tíz percet, és már ki is veheted a forró, csokis süteményt.ársaságában, majd keverd az egészet simára.
Először a kétféle krémet készítjük el, így van idejük kihűlni. Lereszeljük az almát, és a citromlével, fahéjjal elkeverve kissé megpároljuk. Nagyobb lábosban melegíteni kezdü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot összekeverjük a tejjel vagy tejszínnel, megvárjuk, míg megdermed, beleöntjük az 1 l gyümölcslét + a darabolt gyümölcsöt. (Piros gyümölcsökhöz puncspudingot, barackho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Cukros tejben felfuttatom az élesztőt, és a többi hozzávalóval összegyúrom.Közepesen lágy tésztát kapunk.Kelesztjük 40 percig,majd átgyúrjuk és újra kelesztjük kb 30 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű