A káposztát lesarvaljuk, az uborkát héjastól meggyaluljuk, a paprikákat, zöld paradicsomot és a hagymát vékony szeletekre vágjuk.
Nagy tálban összekeverjük, besózzuk, ízlés szerint cukrozzuk, rátöltünk 3 dl ecetet, rászórunk egy mokkáskanál szalicilt, jól összekeverjük és egy éjszakára állni, hagyjuk. Másnap üvegekbe rakjuk, minden üveg aljára teszünk pár szem mustármagot és szemes borsot, feltöltjük a saját levével, nem kell víz, mert annyi levet enged hogy elégséges a feltöltéshez. Lezárjuk az üvegeket és mehet a kamrába.
x
A tésztához az alapanyagokat összegyúrjuk és golyókat formálunk belőle A piramis formát kiporcukrozzuk és belenyomjuk a tésztagolyót, közepébe lyukat csinálunk és meggyet nyomunk b...
Elkészítési idő:Az őszibarack krémleves elkészítéséhez a barackokat (820 grammos) felkockázzuk, majd félretesszük. A pudingport csomómentesre keverjük a narancslével, hozzáöntjük a konzerv barack...
Elkészítési idő:Elkészítése: 25 dkg lisztből, 5 dkg margarinból, 5 dkg cukorból, 2 tojássárgájából, 1 evőkanál kakaóporból, a szalalkáliból (melyet előzőleg langyos tejben megfuttattunk) könnyen...
Elkészítési idő:A magozott meggyet egy kisebb fazékban a cukorral és a vaníliás cukorral átpároljuk 5 perc alatt, majd 1,5- 1,8 liter vízzel felöntjük és kb. 15-20 percig főzzük. A liszte...
Elkészítési idő: