15 dkg porcukor
5 dkg margarin
2 tojás
szódabikarbóna (késhegynyi)
1 kanál méz
40 dkg liszt
kevéske tej
Krém
20 dkg margarint
20 dkg porcukrot
2 vaníliás cukrot
1 liter tej
A porcukrot, margarint, a két tojást, a késhegynyi szódabikarbónát, a kanál mézet összekeverjük. Ezt a masszát 40 dkg liszttel és kevés tejjel összegyúrjuk, és három részre osztjuk. A lapokat tepsi hátán megsütjük , majd megtöltjük a következő krémmel.
Krém: 20 dkg margarint, 20 dkg porcukrot és 2 vaníliás cukrot összekavarunk. Ezután 1 liter tejet 8 kanál liszttel simára főzünk.
Ha kihűlt összekavarjuk a margarinos cukorral. A krém felébe 1-2 kanál kakaót teszünk. megtöltjük a lapokat és a tetejére is teszünk krémet, majd megszórjuk kókuszreszelékkel
A hagymákat és a sütőtököt meghámozzuk és felkockázzuk. Az olívaolajon megpirítjuk a hagymát, kicsit tovább, mint üvegesre. Ha kész a hagyma, kapcsoljuk a legnagyobb fokozatra a l...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. A főzőtejszínt összekeverjük a narancslével, majd hozzáöntjük a gyümölcskonzervet a levével együtt. És pont. Itt a vége a receptnek :-) Még esetleg annyi szót ejtenék, hogy t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat megpucolom és felkockázom. Felteszem egy lábosba főzni hozzáadom (friss gyümölcs akkor ha félig megpuhult az alma, ha konzerv akkor teljesen megpuhult az alma akkor tesz...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt alaposan elkeverem a fahéjjal. A befőtt levét kevergetés közben folyamatosan adagolom hozzá, hogy ne csomósodjon össze a tejföl. Hozzáadom a rumaromát, a citromlevet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű