Alja piskóta:
150gr zabliszt
3 tojás
édesítő
1 mk. sütőpor
krém:
200gr light krémsajt
3dl tejszín
édesítő
120gr túró
2-3ek joghurt
étkezési zselatin
tészta:
3 tojifehérjét 50gr édesítővel habbá vertem
1 egésztojást + lisztet és a többit összekeverem picivizzel hogy krémes állagú legyen majd beleforgatom a fehérjét
előmelegített sütőben 180fokon 10 perc utána 160fokon 15-20 perc
krém
krémsajtot,túrót édesítőt összekvered tejszínt habbá vered zselatínnal egyutt majd ovatosan majd ovatosan beleforgatod a többi hozzávalót walden farms karamell szirupot fagyóba tettem ha a piskóta kész mehet a krém aminek a közepén mélyedést hagytambele a karamellt majd az egészen elkentem wawel csokit olvasztottam rá a tetejére tört mogyikat szórtam mélyhűtőbe egy órára
1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot 2 percre forróvízbe helyezzük, majd kivéve könnyedén meghámozzuk. A zöldpaprikát kimagozzuk, az uborkát és a hagymát pedig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz alapanyagokat össze kevertem, majd hozzá keverem a vizet ès a tojást is. Egy kb 25 cm átmérőjű mikorózható tálban megsütöttem mikróban. Nekem kb 4 perc alatt kèsz volt. A...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: A sárga lapok elkészítése: Elektromos habverő segítségével habosra keverjük a tojássárgákat a porcukorral, majd apránként hozzáadjuk a vizet és a sütőporral összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockára vágott almát meleg vizben megmossuk. Citromlével cukorral sóval izlés szerint izesített forrásban lévő vizbe rakjuk Ha puhára főtt akkor a tejfólt összekeverjük a lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű