Alja piskóta:
150gr zabliszt
3 tojás
édesítő
1 mk. sütőpor
krém:
200gr light krémsajt
3dl tejszín
édesítő
120gr túró
2-3ek joghurt
étkezési zselatin
tészta:
3 tojifehérjét 50gr édesítővel habbá vertem
1 egésztojást + lisztet és a többit összekeverem picivizzel hogy krémes állagú legyen majd beleforgatom a fehérjét
előmelegített sütőben 180fokon 10 perc utána 160fokon 15-20 perc
krém
krémsajtot,túrót édesítőt összekvered tejszínt habbá vered zselatínnal egyutt majd ovatosan majd ovatosan beleforgatod a többi hozzávalót walden farms karamell szirupot fagyóba tettem ha a piskóta kész mehet a krém aminek a közepén mélyedést hagytambele a karamellt majd az egészen elkentem wawel csokit olvasztottam rá a tetejére tört mogyikat szórtam mélyhűtőbe egy órára
Öt-hat szem epret kockázz fel. A többit tedd turmixgépbe a tejjel, a tejszínnel és a mézzel, majd keverd egészen krémesre. Oszd tálkákba, szórj rájuk a feldarabolt eperből, és dísz...
Elkészítési idő:Horváth Dóra 2 perce Sok megmaradt mikuláscsoki van otthon, vagy csak jól jönne egy meleg ital a hideg téli estékre? Akkor ezt a téli, forró italt ajánlom nektek ! Az elkészít...
Elkészítési idő: