Alja keksz:
1 bögre zabpehely
1,5 bögre zabliszt
0,5 csomag sütőpor
só
2 toji
kávés csésze kókuszzsír
édesítő
kb 1 dl tej
3 ek kakaó
töltelék
1 kg lightmascarpone
1 csomi tejszín ízű pudingpor
2 toji sárgája
3 egésztojás
édesítő
vanília ízű fehérjepor
összekever
töltelék 80 perc 170 fok
A grillázs készítése: 10 dkg dióbelet egészben serpenyőbe teszünk, rászórunk 15 dkg kristálycukrot és addig kevergetjük, amíg a cukor elolvad és bevonja a diót. Olajos tepsire vagy...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézA kekszréteghez a kekszet és a mandulát egy aprítógépben lezúzzuk, belekeverjük a vajat, és egy sütőpapírral bélelt tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük addig, amíg elkészí...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA gesztenyét, kekszet, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingot a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a kiha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDarált kekszet a vajjal összedolgozzuk, a tortaforma aljába nyomkodjuk, majd 20 percre hűtőbe tesszük. Közben elkészítjük a tölteléket. A zselatint 1/2 l vízben simára keverjük, fé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű