½ kg csicsóka (lehet több is)
olaj
A csicsókát egy tál vízbe áztassuk be és zöldségkefével tisztítsuk meg. Uborkagyalun gyaluljuk le és forró olajban süssük ki.
A tejet a cukorral együtt addig keverjük, amíg teljesen fel nem oldódik benne a cukor. Ez után keverjük hozzá a tejszínt, a citromlevet és a reszelt citromhéjat. Öntsük a kev...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA virsliket hurkapálcikákra húzzuk. Az élesztőt 1 dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk. Ezután a liszteket, a keményítőt és a sót elkeverjük a maradék tejjel és az élesztővel. Ö...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, elkeverjük a mustárral. Lefedve 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a felhevített kókuszolajon átpirítjuk, felöntjük annyi vízz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Az alap a krumplis tészta, amiből gombócot, nudlit szoktunk készíteni. A krumplit enyhén sós vízben, héjában megfőzzük. Majd leszűrjük, még melegen meghámozzuk, áttörjük, majd la...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű