Panírozni
2 db banán (meghámozva)
A bundához
12 g sütőpor
60 g búzaliszt (BL55)
90 ml víz
A sütéshez
étolaj
A tálaláshoz
8 evőkanál virágméz
A sütőport összekeverjük a liszttel, majd a hideg vizet is hozzáadjuk és csomómentesre keverjük.A banánokat három egyenlő részre vágjuk.A banán darabjait alaposan beforgatjuk a bundába.Majd egy villával átszedjük a forró, 180 C-os olajba és aranybarnára sütjük őket.Az olajat lecsurgatjuk, majd mézzel lecsurgatva tálaljuk.
Egy lábast teleteszünk levendulával, nem kell a szára, elég csak a virágjait levágni. Vízzel felöntjük (közben megjegyezzük hogy hány liter vizet öntöttünk rá), lenyomatjuk a tetej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzd meg a burgonyát. Fokhagymát áttörjük, hozzáadjuk a joghurtot, sót, borsot, majd krémesre keverjük. Krumplit villával szétnyomjuk, hozzáadjuk a húst, tojást, hagymát, fűszereke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást simára keverjük a sóval és a sütőporral elvegyített liszttel. A tejet fokozatosan adagolva csomómentesre keverjük. A sonkát és a megtisztított gombát egészen apróra kockáz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát pucold meg, majd alaposan mosd meg. Ha vastag, hosszában vágd kettő-négy részre. Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Rakd a répákat sütőpa...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű