50 dkg liszt
2 evőkanál étolaj vagy olíva olaj
2 teáskanál só
1 teáskanál cukor
3 dkg élesztő
3 dl langyos víz
Minden hozzávalót egybe teszünk és tésztát készítünk majd duplájára kelesztjük. Ez kb egy óra. Az élesztőt nem kell futtatni, csak elmorzsolni!
Miután a tésztánk megkelt 8 részre osztjuk és kis gömböcöket készítünk amiket 10-15 percig pihentetünk.
Köröket nyújtunk belőle, majd fél óra kelesztés után a sütőben 220 fokon megsütjük. Rácsos sütöttem, kettesével készültek
Hagyományos palacsinta ízű palacsinta : Autoimmun betegeknek is !! Ez a palacsinta jobban hasonlít a hagyományos palacsinta ízhez ,annyi változtatás van az előzőhöz, ho...
Elkészítési idő:http://konyhalal.cafeblog.hu/2015/11/19/karamellizalt-hagymas-martogatos/
Elkészítési idő: