6 csirkecomb
7 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
1 lime
1 dl száraz vörösbor
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és egy tepsibe tesszük őket. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olajba, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a bort, ezzel öntjük le a csirkét. A limeot felszeleteljük és a húsok mellé tesszük. 40-45 percen át sütjük 180 fokon, többször megforgatjuk, hogy jól átsüljön.
A tésztát feltesszük főzni. Az édes chiliszószt összeforraljuk a narancslével és a gyömbérrel. A hús 1-2 cm-es kockákra vágjuk, az olivaolajon egy wokban megpirítjuk, majd a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megpucoljuk, kockázzuk. Megmossuk, majd ízlés szerint besózzuk. Egy tűz álló tálba (az enyém 23 x 17 x 8 cm) bele tesszük az olajat. Erre rá tesszük a kockára vágott bu...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEnnél egyszerűbb dolgotok nem is lehetne: egy keverőtálban összedobjuk a pácot és beleforgatjuk a csirkemellet, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és közepesen forró sütőben...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű