6 csirkecomb
7 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
1 lime
1 dl száraz vörösbor
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és egy tepsibe tesszük őket. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olajba, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a bort, ezzel öntjük le a csirkét. A limeot felszeleteljük és a húsok mellé tesszük. 40-45 percen át sütjük 180 fokon, többször megforgatjuk, hogy jól átsüljön.
1. A csirkecombokat megtisztítjuk, elfelezzük, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. 2. Eközben egy lábosba fél liter vizet töltünk, beletesszük az erőleveskocká...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst felkockázzuk vagy csíkozzuk. A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, beleforgatjuk a húst és kb 1 órára betesszük a hűtőbe (akár többet is). A krumplit meghámozzuk, nagyob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, formázott csirkét kívül belül megsózzuk. Pecsenyesütőbe tesszük. A zsírt felhevítjük, a csirkére öntjük és a csirkét középforró sütőben, saját zsírjával öntözgetve...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes1. A májszeleteket megsütjük. 2. Megkenjük ketchuppal, beborítjuk sajtszeletekkel, és addig visszatesszük a sütőbe - vagy grillbe - amíg a sajt rá nem olvad.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz