1 liter víz
1 kg cukor
1 kg citrom kifacsart leve
1 csokor menta
A vízből és a cukorból 50 %-os szirupoldatot főzünk. A menta leveleket leszedjük, egy edénybe tesszük, rámerünk a cukros oldatból nagyjából egy decit, és botmixerrel turmixoljuk. Ezután szűrőn átszűrve a cukoroldathoz öntjük. A citromok kifacsart levével ízesítjük, ha kihűlt, akkor üvegbe töltjük, és hűtőszekrényben tároljuk.
-A málnát megmossuk, megmérjük, hány liter van belőle, ugyanannyi liter felforralt ,lehűtött vízzel felöntjük. egy uborkás üvegbe -Hozzáadunk 1 kanál citromsót, szétnyomkodjuk, é...
Elkészítési idő: 24óra Nehézség: KönnyűA tejszínt melegítsük forráspontig a tejjel, majd tegyük félre. A cukrot egy magas oldalú lábasban karamellizáljuk. Ha karamellizálódott a cukor, vékony sugárban, folyamatos keveré...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA banánt szeleteld apró karikákra, majd a többi összetevővel együtt helyezd bele a turmixgépbe. Az agávészirup édes ízt ad az italnak, azonban ha érett banánnal készíted a reggelit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mentás gyümölcskoktélhoz a mentát a pohárba helyezzük, és egy fakanál nyelével kicsit összetörjük. A gyümölcsöt, a citromlevet és az édesítőszert 1 dl vízzel összeturmixoljuk. Ho...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű