50 dkg darált sertéshús
2 szelet tejbe áztatott száraz kenyér (v 2 db száraz zsemle negyedelve)
3-4 evőkanál zsemlemorzsa
3-4 gerezd fokhagyma
1 piros paprika (én nem teszek bele)
2 tojás
10 dkg sajt
só, majoranna
olaj
A húst, a kinyomkodott kenyeret, a zúzott fokhagymát és a tojásokat egy tálba tesszük, összekeverjük. A paprikát nagyon apróra vágjuk és belekeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a zsemlemorzsát, annyit keverjünk bele, hogy a massza jól formázható legyen. Fűszerezzük és vizes kézzel golyókat formálunk belőle. A sajtot annyi kockára vágjuk, ahány fasírtot formáztunk és mindegyiknek a közepébe nyomkodunk egy kis kockányit. Forró olajban kisütjük és kínálhatjuk is.
A fasírtot mindenki szereti, de ha a közepében olvadozó sajt van, akkor ez az egyszerű étel csodássá válik! Próbáld ki!
Megpirítjuk az apróra vágott kis fej vöröshagymát. A darált húst egy tálba tesszük, hozzá adjuk a tojást az apróra vágott kis fej hagymát, zabpelyhet, ízesítjük ízlés szerint, só,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Néhány szelet húst kiklopfolunk, és besózunk. 2. Hagymát pirítunk, belerakjuk a rizst, fűszerezzük, petrezselymet adunk hozzá, és megpároljuk. 3. Utána a hússzeletekre k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpucoljuk a hagymát, és a fokhagymát majd összevágva beletesszük a hússal együtt az aprítóba. Sózzuk borsozzuk és hozzáadjuk a tojás sárgáját. Az egészet összedolgozzuk a gépben....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű