A marhahúslevesből mikor megfőtt, kivesszük a velős csontokat. A velőt egy tálba rázzuk. Pirítósra kenjük, sóval, borssal, paprikával ízestjük. Akár csípős paprikát is tálalhatunk mellé. Forrón kínáljuk előételként, még a húsleves előtt!
húslevesveb főtt csont.
A marhahúsleves önmagában is fenséges, de ha már megfőztük a velős csontot, akkor mindenképpen érdemes előételnek felkínálni ezt a finomságot! Fantasztikus íze van!
-a krumplit pucoljuk daraboljuk -egy lábasban sós vizben megfőzzük -annyi vizet öntünk rá hogy ellepje ... -főzés után a saját vizében hagyjuk langyosra hűlni majd mixerrel...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesA kenyeret apró kockákra vágom, rászórom a mazsolát. 3 dl tejben jól elkeverem a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, majd ráöntöm a mazsolás kenyérkockákra. Egy kivajazott kiseb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDas Hackfleisch in eine große Schüssel geben. Brötchen in Wasser einweichen. 1 – 2 Eier zum Hackfleisch geben. Gewürze nach Geschmack sowie Hackfleischgewürz zugeben. Den Senf unte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA datolyát összedaraboljuk, és az összes hozzávalóval alaposan összekeverjük. (Még jobb, ha a datolyát összedaráljuk egy aprítóban!) Belenyomkodjuk a masszát egy kb 34x24 cm, 5 cm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű