12,5 dkg liszt (kevertem a kelt tésztásokat Alfa mix, Emese)
1,2 dl meleg víz
2 gr szárított élesztő
5 gr cukor
1 ek olaj
A hozzávalókat géppel kidagasztom (nem szabad a gm tésztákat sokáig). Sütpapíron kilapogatom. Szélére sajt darabokat teszek, majd ráhajtom a tésztátk, olajos kézzel.
Rátesszük a feltéteket, fél órát pihentetem.
Széleit olajjal megkenem.
240 fokon 10 percet sütöm, majd 200 fokokn is kb 10 percet.
A liszt keverésének arányában változik a folyadék igénye a tésztának. Nekem sokkal több lisz kellett ennyi vízhez.
Legközelebb elősütöm a pizzát, mielőtt rátszem a feltéteket.
A spenótot alaposan megmossuk, ha vannak rajta vastagabb szárak, azokat levágjuk. Ezután a leveleket felaprítjuk, majd vaj és olívaolaj keverékén rövid idő alatt megfonnyasztjuk. H...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesmeghámozzuk a paradicsomot ,majd puhára főzzük a szegfüszeggel együtt -szűrőn átpaszirozzuk -a hagymát apróra vágjuk a fokhagymát lereszeljük és a többi füszerrel a paradicsomhoz...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KözepesAz összetevőket összekeverni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLehet edesburgonya nelkül is
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű