4 db tojás
16 ek. zabpehely (apró szemű)
16 ek. tej
4 kk sütőpor
édesítőszer, ízlés szerint - kinek mi vált be, pl. Update1 Lovely Sweet
1 ek. keserű kakaópor
1 cs. Update1 vaníliás puding
1. A tészta hozzávalóit alaposan keverd össze, majd a masszát simítsd bele egy kivajazott tepsibe. Ez a mennyiség kb. egy 22x22 cm-es tepsihez ideális.
2. Mehet a sütőbe a tepsi, a sütemény 180 fokon kb. 25 perc alatt lesz kész.
3. A krémhez készíts 1 cs. cukormentes vaníliás pudingporból pudingot, de az előíráshoz képest egy kicsit kevesebb tejjel, hogy kellőképpen sűrű legyen. Miután kihűlt, keverj hozzá fél doboz mascarponét és simítsd a sütire. Tetejét szórd meg darált dióval.
Az összeállított süteményt tedd néhány órára hűtőbe, hogy összeálljon, és csak ezután vágd fel.
Egy kb. 18 x 27 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd rakjuk ki az alját a keksszel. (Szorosan egymás mellett legyenek.) Karamell réteg készítése: A karamellhez öntsük b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, olvasztott vajat, sót, cukrot, vizet összekeverem. Az összegyúrt tésztát folpackba teszem, és amíg a töltelék elkészül a hűtőbe rakom. Két meghámozott alma magházát is...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA szoba hőmérsékletű lisztet tálba szitáljuk. A tejet meglangyosítjuk, elmorzsoljuk benne az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot, és felfuttatjuk. A vajat megolvasztjuk, a tojássárgákk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a cukorral és egy csipet sóval, majd hozzáadjuk a kockára vágott margarint, és alaposan elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját és összegyúrjuk a tésztát. Fó...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű