Családireceptkönyv.hu

Vaníliás-mascarponés zabpehelykocka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db tojás
16 ek. zabpehely (apró szemű)
16 ek. tej
4 kk sütőpor
édesítőszer, ízlés szerint - kinek mi vált be, pl. Update1 Lovely Sweet
1 ek. keserű kakaópor
1 cs. Update1 vaníliás puding

Elkészítés:


1. A tészta hozzávalóit alaposan keverd össze, majd a masszát simítsd bele egy kivajazott tepsibe. Ez a mennyiség kb. egy 22x22 cm-es tepsihez ideális.

2. Mehet a sütőbe a tepsi, a sütemény 180 fokon kb. 25 perc alatt lesz kész.
3. A krémhez készíts 1 cs. cukormentes vaníliás pudingporból pudingot, de az előíráshoz képest egy kicsit kevesebb tejjel, hogy kellőképpen sűrű legyen. Miután kihűlt, keverj hozzá fél doboz mascarponét és simítsd a sütire. Tetejét szórd meg darált dióval.

Az összeállított süteményt tedd néhány órára hűtőbe, hogy összeálljon, és csak ezután vágd fel.

Vaníliás-mascarponés zabpehelykocka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
570. Rétes nyújtófás
570. Rétes nyújtófás

A tészta hozzávalóit összegyúrni, közepes állagú. Vékony téglalappá nyújtani. Kenéshez liszt,zsír habosra keverni.Vékonyan rákenni a tésztára,középről kifelé haladva. Feltekerni,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Csokoládés-málnás zebratorta
Csokoládés-málnás zebratorta

1. A kakaós tészta hozzávalóit kézi mixerrel simára keverjük. A málnás tésztához a málnát leturmixoljuk, majd a többi hozzávalóval azt is simára keverjük. 2. Mindkét tésztát egy-e...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézeskalács videó 1.
Mézeskalács videó 1.

A tészta begyúrása: A vajat és a mézet kissé melegítsük meg, hogy éppen csak folyékony legyen. A lisztet, a porcukrot és a szódabikarbónát szitáljuk össze. Majd a többi anyaggal...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk