60 g cukor
500 g mélyhűtött meggy
100 g túró
50 g natúr joghurt
A cukrot az edénybe és 15 Mp/10 F
A meggyet hozzá adjuk és 15 MP/8F aprítjuk
A túrót és a joghurtot hozzá adjuk 30-40 MP/4-5 F a fekete kanál segítségével krémesre keverjük. Rögtön tálaljuk.
Eper, málna megy barack, vagy a megmaradt gyümi darabok.
A cukkinit megmostam, felkarikáztam, sóztam, majd szezámmagos nyílgyökérlisztbe forgattam. Ezután 20 percig sütöttem 200 fokon, majd jó alaposan befújtam olajsprayvel és további 10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMivel iszonyat sok recept volt a neten, milyen is a “hiperszuper padlizsánkrém”, megcsináltam a saját verzióm,saját ízlésemre. Párom csak ennyit mondott: a végén itt még rászoktats...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot és a sonkát egy kb 1 cm vastagra felszeletelem. Utána egyforma kb 4x4 cm-es négyzetre vágom, majd felváltva hurkapálcára szórom fel. Ha elkészült, akkor a szokásos módon p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sajtot vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat tálba ütjük, sózzuk, villával felverjük. A kenyereket egymás mellé tesszük, mindegyikre teszünk szeletelt sonkát, majd a sajt...
Elkészítési idő: 10perc Nehézség: Könnyű