½ ananász felkockázva ha lehet akkor friss legyen
1 banán szeletelve
1 alma
1 kiwi
2 répa
2 púpos EK zabpehely
1 EK méz
Hígitáshoz ½ l narancslé
Minden hozzávalót ( a narancslé kivételével) behelyezünk az edénybe és 20MP/10fokozat
Végül a narancs lé ás 10 MP/10F
Ha túl intezív vagy sűrű akkor tehetünk hozzá ½ l ásványvizet, vagy ha koktél lesz akkor 8 cl fehér rum.
A tejet a zabpehellyel egy edénybe tesszük, és pár percig főzzük vagy mikrózzuk (nagyobb edényt használjunk a mikrózás esetén, hogy ne fusson ki.) Az almának eltávolítjuk a magház...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almalevet öntsük lábasba és kezdjük el főzni. Ízlés szerint tegyünk bele cukrot és fahéjat. ha felforrt, poharakba töltjük és jóízűen megisszuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsak belerakod a turmixgépbe és összeturmixolod. Ha túl savanyú, mézzel Ízesítheted. Ha hígabbra szeretnéd, 100 százalékos a piros gyümölccsel megegező izű, eper, málna, vegyes erd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a cukorral,citromsavval,a félbevágott citromokkal meg a virágokkal jól elkeverjük úgy hogy a cukor elolvadjon és 2 napig áll közben fel kell keverni. 2 nap után leszűrjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű