A tésztához:
20 dkg liszt
12,5 dkg vaj
1 db tojás sárgája
1 evőkanál cukor
1/2 tasak sütőpor
pici só
1 evőkanál tejföl
reszelt citromhéj
A töltelékhez:
4 db tojás sárgája + még egy tojás sárgája a tetejére
körülbelül 4- 5 evőkanál cukor - érdemes megkóstolni a tölteléket és ízlés szerint cukrozni
reszelt citromhéj
mazsola
1 tasak vaníliás pudingpor
1,2 - 1,5 kg túró
6 db tojásfehérje
Ízlés szerint cukor és 6 evőkanál tejföl a tetejére
A gesztenyét, kekszet, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukor felével tejben sűrűre főzzük. Amíg hül, a cukor...
Elkészítési idő:A darált diót keverd össze a liszttel. A tojásfehérjéből a sóval és a cukorral verj kemény habot. Keverd a habhoz a lisztes keveréket. Egy tepsit bélelj ki papírral és kend ki olaj...
Elkészítési idő:A zabkekszet aprítógépben összezúzzuk és jól elkeverjük az olvasztott vajjal, majd egy kanál segítségével egyenletesen szétoszlatjuk egy sütőpapírral bélelt tortaformában. Hűtőbe t...
Elkészítési idő: