60 g zabpehelyliszt
60 g teljes kiőrlésű rozsliszt
1 natúr joghurt
20 g nádcukor
2 db tojás
1/2 csomag sütőpor
A hozzávalókat összekeverjük és 25 percre pihenni hagyjuk, majd teflon sütőben zsír nélkül aranybarnára sütjük.
Tetszőleges gyümölccsel találjuk:)
A tésztához a száraz alapanyagokat jól összedolgozzuk, utána hozzáadjuk apránként a fele-fele arányú tejet és tejszínt hogy jól formázható masszát kapjunk. Két részre osztjuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKikeverem csomómentesre a pudingport, lisztet, tojást, cukrot kevés tejjel. A többi tejet felteszem forrni. Forrás előtt beleöntöm a pudingos öntetet. Lassú tűznél sűrüre főzöm....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat a cukorral felvertem, az étolajat hozzáadtam. Egy tálban összekevertem a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot, a fahéjat, majd hozzákevertem a felvert tojásokhoz....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgozzuk az anyagokat. Golyókat formázunk, tepsire rakjuk, villával megnyomjuk és 200 fokon pár perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: 10+10 Nehézség: Könnyű