- 3 dl tej
- 4 ek. porcukor
- 1 cs. csokipuding
- 1 ek. kakaópor
- 12,5 dkg margarin
- 1 cs. albert keksz
- 4-5 ek. kókuszreszelék
2 dl tejet kislábosba öntjük, beleszórjuk a porcukrot, felforraljuk. A pudingot meg a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Kis lángon addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapunk.
Ezután tűzről levesszük és a margarint belekeverjük, kihűtjük.
Alufóliára fektetjük. A kekszet egyenként megkenjük, egymáshoz tapasztjuk. Végül kívül is megkenjük - rászórjuk a kókuszreszeléket.
Alufóliába szorosan betekerjük. Hűtőbe tesszük egy estére. Tálaláskor sréhen vágjuk.
A lisztet keverjük össze a sütőporral, egy csipet sóval, majd adjuk hozzá a felkockázott hideg vajat, és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsalékos, keverjük hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Rámát habosra keverjük a cukorral, a tojássárgájákkal, a sütőporral. Hozzá adjuk a narancs reszelt héját, a levét, csipet sót, végül hozzá gyúrjuk a lisztet. Egy órát pihentetj...
Elkészítési idő: kb 2 óra Nehézség: KönnyűTésztához Összekeverjük egy tálban a lisztet, sütőport, szódabikarbónát, kakaóport. Egy másik tálban kikeverjük a tojást a cukorral, vaníliás cukorral, olajjal, tejfö...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűEgy tálban a lisztet, a sót, a sütőport, a cukrot, a reszelt répát és almát, a mandulát és a fahéjat jól elkeverjük. Az olvasztott margarint a tojásokkal jól összekeverjük, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes