- 3 dl tej
- 4 ek. porcukor
- 1 cs. csokipuding
- 1 ek. kakaópor
- 12,5 dkg margarin
- 1 cs. albert keksz
- 4-5 ek. kókuszreszelék
2 dl tejet kislábosba öntjük, beleszórjuk a porcukrot, felforraljuk. A pudingot meg a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Kis lángon addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapunk.
Ezután tűzről levesszük és a margarint belekeverjük, kihűtjük.
Alufóliára fektetjük. A kekszet egyenként megkenjük, egymáshoz tapasztjuk. Végül kívül is megkenjük - rászórjuk a kókuszreszeléket.
Alufóliába szorosan betekerjük. Hűtőbe tesszük egy estére. Tálaláskor sréhen vágjuk.
A tejszínt tegyük a hűtőbe, ha eddig nem ott volt! Az almákat megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. Egy gáztepsit kibélelünk alufóliával és a szeletelt almát egymás mellé hel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a csokoládékat vízgőz felett megolvasztjuk. Nem kell forrónak lenne, elég, ha folyékony és homogén masszát kapunk. Hozzákeverjük az egyik adag cukrot a csokis...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA lisztet, porcukrot és a sütőport egy műanyag zacskóban összerázzuk. Egy közepes nagyságú tepsit a vaj felével kikenünk, majd beleszórjuk a lisztes cukor felét. Burgonyanyomó s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral elvegyítjük. A tojást habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, valamint a tejet és az olajat is. Végül az egészet elkeverjük. A muffi...
Elkészítési idő: 0.5 óra Nehézség: Könnyű