menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldséges quiche


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




A tésztához a hozzávalókat homogén masszává gyúrjuk:

• 100 g Szafi Fitt paleo sütőliszt
• 20 g kókuszzsír
• 2 tojás
• A tésztát belenyomkodjuk egy tortaforma aljába, úgy hogy a szélén pereme legyen. 170 fokon 8 percig sütjük.
A töltelékhez a hozzávalókat kókuszzsíron megpirítjuk, sózzuk, fűszerezzük:

• 1 lilahagyma
• 100 g aprított cukkini
• 100 g aprított kaliforniai paprika
• A pirított zöldségeket rátesszük a félig sült tésztára.
Ezután:

• 2 tojást
• 100 ml kókusztejszínt (kókusztejszín ITT!)
• 1 púpos evőkanál aprított petrezselymet
• összekeverünk, sózzuk, fűszerezzük. Majd ráöntjük a zöldséges tésztára.

170 fokon mehet vissza a sütőbe 20-25 percre.
Ha kisült állni hagyjuk egy negyed órát, hogy biztosan összeálljon, azután tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Lilla
Sajtos kölesfasírt
Sajtos kölesfasírt

A kölest öblítsük át, majd tegyük fel sós vízben főni. Főzzük 15 percig alacsony lángon. Ha megfőtt, hagyjuk kihűlni. A fokhagymát zúzzuk össze. A kölest dolgozzuk össze az ö...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Gombával töltött káposzta recept
Gombával töltött káposzta recept

1. Apróra vágjuk a vöröshagymát, és olajban megdinszteljük. 2. A gombát lereszeljük, és hozzáadjuk a hagymához. Megsózzuk, így hamarabb enged levet a gomba. 3. A rizst is hozzáad...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vega “bacon”, azaz pácolt, aszalt padlizsán
Vega “bacon”, azaz pácolt, aszalt padlizsán

A padlizsánt egészen vékony csíkokra elvagdossuk, majd elkészítjük a páclét: az olívaolajba beleszórjuk a fűszereket és összekeverjük. Egy kenőtoll segítségével megkenjük a vékony...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldséges palacsinta
Zöldséges palacsinta

Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a tojást és a tejet. Ebbe a tésztába keverjük a felkockázott zöldségeket és a fűszereket, majd a citromlevet. Forró, kiolajozott serpenyőbe ka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk