Családireceptkönyv.hu

Zapekané maso vo vajci


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


mäso
vajce
strúhanka
kečup
struhaný syr
korenie

Elkészítés:


Mäso narežeme na plátky, mierne vyklepeme. Osolíme, okoreníme a dáme do strúhanky a potom do rozšlahaných vajec. Na panvici opečieme do zlata. Vložíme do zapekacej mysy. Potrieme kečupom, posypeme strúhaným syrom. Podlejeme vývarom a pečiem vo vyhriatej rúre na 180 stupňov.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZSEBES KARAJ
ZSEBES KARAJ

Csont nélküli egy darabból álló 1,5 kg súlyú sertés karajt szeleteltem. Vagyis megközelítőleg 1 cm vastag szeleteket vágtam, oly módon, hogy nem az aljáig, hanem onnan is elhagyva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sörös csülök
Sörös csülök

Egy-két nappal az elkészités előtt bepácoljuk a csülköt:sozzuk,borsozzuk majd az olajban elkevert borssal,őrölt köménnyel és az aprora vágott fokhagymával megkenjük,Egy tálban lefó...

Elkészítési idő: 120
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyírségi gombócleves
Nyírségi gombócleves

A 4 fej vöröshagymát apróra felkockázzuk és olajban kicsi vízzel megpároljuk. Ha már puha, akkor a felét kivesszük a fazékból és egy kis edénybe tesszük. A maradékra rátesszük a fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cigánypecsenye
Cigánypecsenye

A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk