• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon
Elkészítés:
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
Elkészítés: Készítsük el a tölteléket: A zöldségeket ( sárgarépa, borsó, kukorica) dinszteljük puhára, ha kihűlt adjuk hozzá a friss, apróra vágott petrezselymet, tejfölt, sót,...
Elkészítési idő:A csülköt alaposan megmossuk, és nagyobb (kb. 3*3cm) darabokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. Megtisztítjuk, felkockázzuk a vöröshagymát és a felhevített zsíron üvegesre párolj...
Elkészítési idő:A húst nagy szeletekre vágjuk és kevés olajon mindkét oldalukat pirítjuk 2-3 percen át. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, megdinszteljük, majd a fűszereket is rászórjuk és...
Elkészítési idő: 60 perc