Családireceptkönyv.hu

Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon

Elkészítés:


Elkészítés:
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.

Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Sertésborda hentes módra
Sertésborda hentes módra

A bordaszeleteket finoman klopfoljuk ki, majd sózzuk, borsozzuk, és a zsírban süssük elő őket. Tegyük egy tálra a hússzeleteket, majd a visszamaradt zsírban pirítsuk rozsdabarnára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A krumplikat megmossuk és héjastól berakjuk a mikróba 10 perce, majd megvárjuk, amíg kihűl. Nagy kockákra vágjuk és egy serpenyőben 4-5 evőkanál olajon, néha rázogatva, aranybarnár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Comb - Nagykunsági bojtár pecsenye - OK
Comb - Nagykunsági bojtár pecsenye - OK

1. A combot felkockázzuk, a kolbászt karikára, a gombát szeletelve, a hagymát a füstölt szalonnát, zöldpaprikát és a paradicsomot szintén kockára vágjuk. 2. A füstölt szalonnát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fonott sertésszűz
Fonott sertésszűz

Összedarabolom a megmosott újburgonyát. Gőzpárolóban 10-12 perc alatt megfőzöm, majd picit megsózom. A szűzpecsenyét előkészítem. Leszedem a farok- és fejrészét. Lehártyázom a húst...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk