A darált húst elkészítem pörköltnek rövid lére, majd főtt rizst teszek bele és fűszerezem hagyományos fűszerrel,jön bele 2 tojás és ezzel töltöm meg az előre leforrázott savanyú káposztát. Mikor kihűlt jöhet a panírozás,zsírban kisütöm.
A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a ha...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst felkockázzuk. A hagymát ledaráljuk. A zsiradékon megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük és tovább pirítjuk. Mehet bele a paradicsom, papri...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA húst tisztítsd meg alaposan, mosd át, majd vágd egységes méretű kockákra, lehetőleg ne túl nagyokra. A káposztát mosd ki, a hagymát kockázd fel, ahogyan a füstölt tarját is. A sz...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: Közepes