A darált húst elkészítem pörköltnek rövid lére, majd főtt rizst teszek bele és fűszerezem hagyományos fűszerrel,jön bele 2 tojás és ezzel töltöm meg az előre leforrázott savanyú káposztát. Mikor kihűlt jöhet a panírozás,zsírban kisütöm.
A hagymát és fokhagymát kevés olajon megsütöm. A húshoz hozzá adom a felvert tojást fokhagymát, hagymát petrezselymet izésítem sóval borssal.További lépések, ahogy a fotón is látsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, héjában feltesszük főni. 2. A padlizsánok két végét levágjuk, majd félcentis szeletekben, egy nagy tálban besózva állni hagyjuk. 3. A darált húst a kóku...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük el a hús a 2 db tojással, a ketchuppal, mustárral és a zsemlemorzsával. A kenyeret áztassuk be pár percre, nyomkodjuk ki...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű