Családireceptkönyv.hu

Töltött savanyú káposzta rántva


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


A darált húst elkészítem pörköltnek rövid lére, majd főtt rizst teszek bele és fűszerezem hagyományos fűszerrel,jön bele 2 tojás és ezzel töltöm meg az előre leforrázott savanyú káposztát. Mikor kihűlt jöhet a panírozás,zsírban kisütöm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Bakonyi sertésragu
Bakonyi sertésragu

A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a ha...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Zsebes karaj
Zsebes karaj

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Janee
Sertéspörkölt
Sertéspörkölt

A húst felkockázzuk. A hagymát ledaráljuk. A zsiradékon megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük és tovább pirítjuk. Mehet bele a paradicsom, papri...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Székelykáposzta
Székelykáposzta

A húst tisztítsd meg alaposan, mosd át, majd vágd egységes méretű kockákra, lehetőleg ne túl nagyokra. A káposztát mosd ki, a hagymát kockázd fel, ahogyan a füstölt tarját is. A sz...

Elkészítési idő: 5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk