Ingredients: Pour 10 Mhadjebs
-500g de semoule fine .
– 1cc de sel
– Eau tiède
-1 tasse d’huile pour le façonnage.
Farce:
-3 oignons émincés
-3 tomates pelées et coupées en petits morceaux
-250g de viande hachée
-3 cà soupe d’huile d\’olive
-1 cc de concentré tomates
-sel et poivre
-Harissa (facultatif).
A töltelékhez a laskagombát és a sonkát felaprítjuk, majd a vaj és olaj keverékén megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemzölddel és kakukkfűvel. A tojást felverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott és cikkekre vágott kelkáposztát köménymagos, sós vízben puhára főzzük. Lecsurgatjuk, sózzuk, borsozzuk. A levelekre egy-egy vékony szelet sajtot helyezünk, és együtt fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, elkeverjük a mustárral. Lefedve 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a felhevített kókuszolajon átpirítjuk, felöntjük annyi vízz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kiflit előző nap felkarikázzuk, majd hagyjuk szikkadni. A tejet felforraljuk a vajjal, porcukorral és a vaníliás cukorral. Ráöntjük a kiflikre, rászórjuk a mákot és a reszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű