Ingredients: Pour 10 Mhadjebs
-500g de semoule fine .
– 1cc de sel
– Eau tiède
-1 tasse d’huile pour le façonnage.
Farce:
-3 oignons émincés
-3 tomates pelées et coupées en petits morceaux
-250g de viande hachée
-3 cà soupe d’huile d\’olive
-1 cc de concentré tomates
-sel et poivre
-Harissa (facultatif).
A zselatint a 5 evőkanál vízzel összekeverjük. A cukrot az 100 ml vízzel, mézzel,sóval és az ételszínezékkel (ha fehéret szeretnénk nem kell nyilván) feltesszük forralni, mikor má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kivájt avokádóhússal és minden alkotóelemmel aprítógépbe tettem és turmixoltam.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vízből vegyünk és melegítsünk langyosra kb. 2 dl-t, és tegyük bele a cukrot meg az élesztőt, kavarjuk meg, és hagyjuk állni egy pár percig, elég hamar felfut. A lisztet egy tá...
Elkészítési idő: 2.5 óra Nehézség: Könnyű