Ingredients: Pour 10 Mhadjebs
-500g de semoule fine .
– 1cc de sel
– Eau tiède
-1 tasse d’huile pour le façonnage.
Farce:
-3 oignons émincés
-3 tomates pelées et coupées en petits morceaux
-250g de viande hachée
-3 cà soupe d’huile d\’olive
-1 cc de concentré tomates
-sel et poivre
-Harissa (facultatif).
http://www.la-cuisine-de-mes-racines.com/mhadjeb/
A zsemlét félbevágjuk. Az alsó felében kialakítunk egy kis mélyedést, de ne legyen túl mély, és ügyeljünk arra is, hogy a szélén hagyjunk egy kicsit. Megtöltjük a 2-3...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa lisztet kimérjük egy nagyobb tálba tesszük, csipet só mehet bele majd az olaj és a tejföl, egy másik kistálba az élesztőt futtassuk fel langyos vízben, amelybe tegyünk szint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA frissen szedett leveleket ecetes, sós, forrásban lévő vízbe rakom... egészen addig tartom benne amíg sötét zöldre vált a színe... ekkor hideg vízre szedem... mikor lehűlt akkor k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű