4 szelet kenyér
2 dl tejföl
3 tojás
5-10 dkg sajt
bármilyen felvágott, kolbász, sonka, virsli stb.
1 kis fej vöröshagyma
só
bors
olaj
A hagymát apróra vágom, a kolbászt felkarikázom, a sajtot lereszelem. A tojásokat felverem a tejföllel. Sózom, borsozom, hozzákeverem a hagyma felét, és a reszelt sajt felét. Egy hőálló tálat kikenek olajjal, majd 2 szelet kenyeret megmártok a tejfölös tojásban és a tálba helyezem. Erre teszem a hagyma másik felét, és a kolbászkarikákat. A másik két szelet kenyeret is megmártom a tojásban, és befedem vele a kenyérszeleteket. Ha marad a tojásból, azt még a tetejére öntöm, rászórom a maradék sajtot, és 180 °C-os sütőben megsütöm
Forrás: receptneked.hu
http://azila.gportal.hu/gindex.php?pg=36486937
A tejszínt gyöngyözésig (kb. 82-83ºC) melegítjük, és közben cukorhőmérővel folyamatosan ellenőrizzük. Hozzáadjuk a frissen facsart citromlevet, majd ugyanezen a hőfokon 5 percet f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat felverjük, majd hozzáadjuk a sütőport, az ásványvizet, az olajat. Jól elkeverjük. 2. A sonkás felvágottat nagy lyukú reszelőn lereszeljük. 3. Letesszük az első rét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA friss fejes káposztát kb. 1 cm vastagra vágtam ( vajazott tepsibe raktam és a káposzta tetejére is vajdarabkákat tettem) Tettem rá a káposztára apróra vágott fokhagymát, sót, kö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű