Tészta:
- 28 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 8 dkg porcukor
- 2 tojás sárgája
- 1 csomag vaníliás cukor
Töltelék:
- 4 tojás fehérje
- 20 dkg porcukor
- ¼ citromlé
- 20 dkg dió
A tejet felforraljuk egy vízzel előzetesen kiöblített vastag talpú lábosban. Közben hozzáadjuk a cukrokat, a citromhéjat és a vajat. Mikor már forr kanalanként (kézi habverővel f...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűVajazz ki 6 szufléformát és szórd meg kakaóporral, ugyanúgy mintha kiliszteznéd a sütőformát. Húzzd körbe az ujjad a forma peremén, így egyenletesen emelkedik majd fel a felfújt....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót összegyúrjuk és pihentetjük a tésztát hűvös helyen legalább 2 órát. A vágóval kekszkarikákat vágunk ki, majd mintázzuk meg őket a pecséttel. 160 °C-ra előmeleg...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A tojást, a kókuszolajat és az édesítőt habverővel keverd simára. 2. Külön tálkában keverd össze a darált mandulát, a mandula lisztet, a sütőport, és a fahéjat. 3. A lis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű